Τοποθεσία Avra Beach

Το νησί της Λευκάδας συνδέεται με μία πλωτή γέφυρα με τις Ακαρνανικές ακτές. Η Λευκάδα θα σας κερδίσει αμέσως. Πολύ πράσινο, άγρια αλλά και ήπια ομορφιά, πράσινα νερά, λευκές παραλίες όπως το Κάθισμα και το Πόρτο Κατσίκι (μια από τις πιο όμορφες και γνωστές παραλίες της Μεσογείου). Γραφικά χωριά σκαρφαλωμένα παράξενα στις βουνοπλαγιές, ατελείωτες βόλτες και ευχάριστες εκδρομές, θα δώσουν στις διακοπές σας ένα ξεχωριστό χρώμα. Όλες οι παραλίες του νησιού συνδυάζουν την άγρια εικόνα των απόκρημνων βράχων που φθάνουν μέχρι τη θάλασσα, με τις μεγάλες αμμουδιές που απλώνονται ανάμεσα τους.

 

Το Νυδρί βρίσκεται 18klm από την πρωτεύουσα του νησιού. Το ξενοδοχείο Avra Beach απέχει 300 μέτρα από το κέντρο του χωριού-λιμάνι και 80 μέτρα από τα πρώτα καταστήματα (mini market, ενοικιαστήρια αυτοκινήτων και scouter, φούρνος κ.λ.π.)
Η απόσταση από το αεροδρόμιο του Ακτίου PVK είναι 45χλμ. και το ΚΤΕΛ λευκάδας(26450 22364) συνδέει το νησί καθημερινά με δρομολόγια από Αθήνα , Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

 

Η επίπεδη γεωγραφική θέση του Νυδριού δεν θα δυσκολέψει την κίνησή σας χωρίς μεταφορικό όχημα από και προς το ξενοδοχείο για το κέντρο του χωριού.

 

Η Λευκάδα είναι ένας τόπος που έχει αναδείξει ανθρώπους του πνεύματος και των τεχνών, όπως ο Αριστοτέλης Βαλαωρίτης και ο Άγγελος Σικελιανός, η Αγνή Μπάλτσα και διατηρεί μέχρι σήμερα την παράδοση μέσα από την πολιτιστική ζωή των Επτανήσων.”